14
Iul
11

Livin’ on a Prayer


Bon Jovi la Bucuresti. Explozie de energie, sunet si imagine.
Pe o caldura insuportabila, pe cimentul incins la maxim din Piata Constitutiei. A fost prea cald ? Da, ne-am topit ca o inghetata lasata in soare, dar daca maine as avea posibilitatea sa repet experienta as spune DA fara sa clipesc. A meritat drumul, efortul financiar si asteptarea de aproximativ 20 de ani (practic de cand l-am auzit pe Jon Bon Jovi in 1990 cantand „Blaze of glory”), a fost un concert de povestit nepotilor.
In cea ce priveste concertul totul a fost la superlativ, dupa ce i-am vazut anul trecut pe ACDC, am crezut ca va trece mult timp pana ca sa raman cu gura cascata in fata unei prestatii muzicale de asemenea anvergura. Dar trebuie sa recunosc ca si cei de la Bon Jovi au fost acolo, si nu e de mirare ca umplu stadioanele de vreo 25 ani.
Au fost 3 ore de muzica, 26 de piese cantate, o colectie impresionanta de ghitari schimbate de Richie Sambora si Jon Bon Jovi, doua bisuri lungi; totul de la prima piesa „Raise your hands” pana la ultima, un surprinzator cover Beatles „Twist and shout” s-a desfasurat intr-un ritm alert, nici un cuvant sau gest in plus, profesionalism desavarsit. Aproape nu puteai respira de ritmul alert, de pasiunea si energia pe care le transmitea muzica si prestatia scenica a „baietilor” din New Jersey. Un setlist foarte bine ales continand aproape toate hiturile formatiei (de la „Livin’ on a prayer” la „It’s my life”, de la „Have a nice day” la „Wanted dead or alive”), dar si piese mai putin cunoscute cel putin pentru mine. Publicul a vibrat pe ritmul muzicii si trebuie sa recunosc ca a fost impresionant, de altfel si cei de la Bon Jovi au parut placut marcati de reactia celor 50-60000 de spectatori prezenti, parca nu se lasau dusi de pe scena, nu sunt convins ca cel de-al doilea bis fusese planificat dinainte.
Nu a trebuit sa fii fan Bon Jovi pentru a te bucura si aprecia un asemenea concert spectaculos si impresionant cu o sonorizare ireprosabila si un spectacol vizual incitant, in cateva cuvinte un show de neuitat.

Reclame

0 Responses to “Livin’ on a Prayer”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: